Chytrá televize

Posun za lepším

Běžná televize umí kromě běžného sledování televizních pořadů také přehrávat videa třeba z flash disku. Můžeme si takto vychutnat různé filmy, protože televize má větší obrazovku než třeba mobil či monitor počítače. Dnes však při nákupu televize rozhodně zvažte, jestli nepořídit Smart TV, protože ta nám poskytne skutečně více. První výhodou je to, že můžeme sledovat pořady zpětně či z archivu, a proto nevadí, že jsme třeba v práci, když běží pořád, na který bychom se rádi podívali.

chytrá televize

Dostaneme se k němu přes červené tlačítko, takže ovládání není nijak náročné. Televizi snadno připojíme k internetu, přičemž prohlížeč rozhodně není vše, co zde můžeme používat. Dále sem můžeme stáhnout aplikace i hry. Co se týče operačního systému, tak velmi častým je Android TV, protože ten nemá problém právě s fungováním třeba aplikací, a navíc běží hezky plynule. Jak vidíte, tak televize není jenom o sledování aktuálního vysílání.

Výběr

Stačí si zajít do prodejny elektra, protože zde jistě bude vystaveno hned několik zařízení. Ovšem jak mezi nimi najít to nejlepší pro nás? Hned na začátku se musíme rozmyslet, jakou zvolíme úhlopříčku, přičemž neměli bychom to s ní přehánět, aby obrazovka na své rozměry nebyla příliš blízko našim očím. Co se týče typu displeje a jeho rozlišení, tak to už záleží na tom, jaké máte nároky. Podívejte se, jaké má vlastně finance, aby Vám nic nechybělo.

ovládání televize

Také může mít že zadní strany LED světýlka, které dle našeho nastavení můžou reagovat na zvuk, což třeba večer navodí ze sledování film ještě lepší atmosféru. I taková věc je další plus. Spotřeba zatížení záleží na tom, jaký typ displeje a úhlopříčku má, protože pochopitelně u těch větších je spotřeba vyšší. Jestliže Vás něco zajímá a nenašli jste přesnou odpověď, tak se můžete zeptat prodavače, protože ty mají dost znalostí, protože je to jejich práce a mnohdy i koníček.