Každý hospodský moc dobře ví, kdy byly dobré časy pro hospody a kdy naopak stály za prd. Právě hospodský žije svůj život v hospodě a dokonale tak ví, jestli je doba dobrá. Za poslední roky se návštěvnost v hospodách celkově propadla a je to proto, že cena piva je dost drahá a také byl covid. Právě Covid stál za uzavřením mnoha lokálů a některé z nich už zkrátka nedokázali po rozvolnění otevřít. Samozřejmostí je i fakt, https://www.fakt.rs/ že pokud si koupíte lahváče v obchodě za 12 Kč, tak jen těžko budete chtít platit 50 Kč v hospodě za pivo. Je to zkrátka zapeklitá věc. Pokud je i vaše hospoda v mírném poklesu a přestali chodit hlavně mladí, tak pro ně zkuste něco změnit.
Mnoho mladých nyní slyší na dobré jídlo. Zkuste tedy pořídit za hospodu nebo před ní udírnu a čas od času dát víkendovou akcičku s teplým uzením nebo teplou cigárou. Tyto pochutiny z udírny vždycky zaberou a pokud ne, tak určitě zlákají mnoho lidí, co půjdou kolem. Vůně čerstvého uzeného je zkrátka neodolatelná. Navíc, pokud prostě uzené neprodáte, tak ho necháte vychladit a dáte do mrazáku. Vždy se hodí, když někdo dojde. Další zajímavý tahák u mladých je vodní dýmka. V dnešní době mladí furt vapují, kouří, a právě vodní dýmka patří mezi jejich oblíbené věci.
Jak připravit vodní dýmku se dozvíte na internetu a vše potřebné nakoupíte společně s pořízením. Není ani od věci pořádat během víkendů nějaké turnaje. Může jít o turnaje v šipkách, kartách nebo třeba ve stolním fotbálku. Čím více lidí dojde, tím lépe. Udělejte předběžnou registraci a sami uvidíte, zda se turnaj chytne nebo ne. Zkuste se také mladých zeptat, co by ocenili ve vaší hospodě a co by je opravdu oslovilo. Třeba vám sami řeknou, proč nechodí do hospody a čím by změnili své rozhodnutí. Zkuste tedy osvědčené metody, zeptat se přímo mladých a sami uvidíte, zda přijdou nový hosté či nikoliv.