S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení.

Způsob dopravy:

 

Balík Na poštu - přijede na Vaši poštu, kde si jej vyzvednete, kdy se Vám to hodí: 90Kč, při platbě dobírkou 130Kč.

Balík Do ruky - přijede až k Vašim dveřím. Předem se o tom dozvíte díky SMS: 100Kč, při platbě dobírkou 140Kč.

Doporučený balík - při nákupu pouze oblečení do hodnoty 799Kč - doručení je o den, dva delší než při výběru jiné služby! 64Kč

Cenný balík - lze využít při nákupu maximálně 4 kusů zboží kromě nábytku, kočárků a cestovních postýlek. Česká pošta Vám jej doručí přímo domů, cestu balíčku lze sledovat na stránkách pošty: 80Kč, při platbě dobírkou 120Kč.

Při platbě předem:     110Kč

Při platbě na dobírku: 150Kč

U objemnějšího zboží (např. hrací centra, postýlky, některé kočárky) prosím počítejte s hmotnostním příplatkem k poštovnému, který činí 50 - 100Kč. Více se dozvíte v Obchodních podmínkách či u produktů, kterých se tento příplatek týká.

Při platbě převodem: 55Kč

Při platbě dobírkou: 95Kč

Zásilkovnu lze využít pouze pro zásilky do 5kg a menší balíčky do 70cm! Tento způsob dopravy je vhodný zejména pro oblečení nebo menší zásilky.

 

 

 

 


 

 


NOVINKY

arr3Slevy pro školská zařízení a mateřská centraŠkolkám, školám a mateřským centrám poskytujeme 5% slevu z celkové objednávky. Tato sleva je...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 989 Kč
na objednávku
naše cena 379 Kč
na objednávku
naše cena 1 309 Kč
skladem

KONTAKTY

Adulka.cz
Budkovice 143
664 91 Ivančice
tel: 776 582 556
info@adulka.cz
IČ: 87979021

banner04-250x250.gif


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Petře Doskočilové se sídlem Budkovice 143, 664 91 Ivančice, IČ 87979021 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů